Les estacions de La Molina, Font Romeu i Porté Pimorent encetaran oficialment la temporada aquest cap de setmana. En el cas de La Molina, després de fer el tast de neu, aquest dissabte obrirà fins a 14 km esquiables amb gruixos de 20 a 60 cm de neu pols. Els usuaris trobaran obertes les pistes de la zona de Torrent Negre i les de Set Fonts i Dues Estacions a la zona de la Tosa. A més, estaran oberts els remuntadors Torrent Negre, Telecabina, Teleesquí Set Font i Telecadira Roc Blanc, així com l’estadi Solei per a l’entrenament dels clubs.
Pel que fa a Portè Pimorent, reobrirà també aquest cap de setmana després d’encetar la temporada el passat 10 de novembre i tancar els següents caps de setmana a l’espera de millors condicions de neu. Aquesta estació de l'Alta Cerdanya oferirà 3 sectors: la Vinyola, la Mina i Font-Freda, entre els 1.800 i els 2.500 metres.
Per últim, Font Romeu també inaugurarà oficialment la temporada 2018/19 aquest dissabte oferint als esquiadors un total de 7 pistes dels sectors de Gallinera i la Calma i 7 remuntadors.
Amb el sistema de producció de neu de cultiu a ple rendiment, aquestes tres estacions, juntament amb Masella, treballen aquests dies per oferir el màxim nombre de pistes i remuntadors als seus usuaris de cares al proper pont de la Puríssima, quan molts es desplacen al Pirineu per gaudir de la neu.