Ja estan obertes les inscripcions per participar a l’Ultra Cerdanya 2019, que tindrà lloc el cap de setmana del 18 i 19 de maig i el diumenge 19 d’agost. En aquesta ocasió l’esdeveniment esportiu estarà format per un total sis curses: tres curses d’adults i una infantil al maig i la “VerticalAlp” d’adults i la d'infants a l’agost.
Així, hi haurà la “Marató” de 42km amb sortida des de Bellver de Cerdanya i arribada a Puigcerdà i la “Trail” de 18km i la 'Short' de 7km tindran la sortida i l'arribada a Alp. Pel que fa als més menuts, l'organització ha programat una nova edició de la UC Kids, que es disputarà a Puigcerdà.
Les inscripcions que van des dels 10 als 40 euros segons la cursa i si s’està o no federat, es poden fer ja al web de l’Ultra Cerdanya.
Recordem que aquesta prova esportiva va reunir 700 participants en l'edició del 2018.