L’Institit Aubenç d’Oliana i el Consell Comarcal de l’Alt Urgell han posat en marxa el projecte “Atreveix-te”. Aquest té com a objectiu millorar el rendiment acadèmic dels alumnes del centre i fer-ho a través de la coeducació. Tot plegat ha començat aquest dimarts amb diferents tallers i xerrades destinats d’una banda als alumnes i de l’altra als pares.

Justament, la jornada ha acabat amb una xerrada a càrrec del psicopedagog Daniel Gabarró, que ha donat eines als pares per ajudar als fills a construir una identitat positiva.

“Atreveix-te” està adreçat als adolescents vinculats a l’Institut Aubenç i residents a municipis del sud de l’Alt Urgell. A banda de millorar el seu rendiment acadèmic i construir aquesta identitat positiva, també es vol prevenir l’abandonament escolar prematur.

Parlen al vídeo: GLÒRIA FARRÉ, CAP D’ESTUDIS INS AUBENÇ - DANIEL GABARRÓ, PSICOPEDAGOG