Els consells comarcals del Pallars Jussà, el Pallars Sobirà i l’Alta Ribagorça fan front comú davant la Generalitat de Catalunya per demanar que s’inclogui la millora del port de Comiols als propers pressupostos de la Generalitat. Així li han manifestat a la delegada del govern a l’Alt Pirineu i Aran en una reunió on s’ha reclamat aquesta demanda històrica per tal de millorar les comunicacions d’aquestes tres comarques amb l’àrea metropolitana.

Precisament des de l’Alta Ribagorça, així com de les altres dos comarques pirinenques també s’ha recordat que aquesta demanda no acaba a Comiols, sinó que és vital que continuï per la N-260, al Port de Perves que enllaça Pallars Jussà i Alta Ribagorça i que s’hauria de millorar totes les vies de comunicació del Pirineu.

La delegada del govern a l’Alt Pirineu i Aran s’ha compromès a convocar una reunió d’urgència amb el secretari d’infraestructures i mobilitat per abordar el tema.

Parlen al vídeo: CONSTANTE ARANDA, PRESIDENT C.C. PALLARS JUSSÀ - JOSEP LLUÍS FARRERO, PRESIDENT C.C. ALTA RIBAGORÇA