El govern de la Generalitat de Catalunya ha assumit la gestió de Boí Taüll Resort per tal que el dia 1 de desembre l’estació d’esquí pugui obrir amb normalitat, després que el grup Nozar, qui la gestionava fins ara, ha renunciat al contracte d’arrendament. El govern ja era propietari del complex però no el gestionava directament, i ara l’ha derivat temporalment a les empreses públiques Actius de Muntanya SA i Avançsa fins que s’elabori un estudi en els propers mesos amb les opcions de gestió.
Precisament enguany l’estació d’esquí de Boí Taüll Resort preveu una molt bona temporada ja que els gruixos de neu són considerables i les previsions de reserves molt bones.

Però també es compta amb novetats que animaran als esquiadors a voler gaudir de l’estació: s’ha ampliat el nombre d’itineraris de l’Skibus, hi ha un calendari ple d’activitats per a tots els gustos i edats i s’ha canviat la categoria de dificultat d’una de les pistes que ha passat de blava a vermella.

Parlen al vídeo: IGNACIO JIMÉNEZ, RESPONSABLE DE MUNTANYA - ANDREU VELILLA, DIRECTOR DE QUALITAT