Aquest cap de setmana, una classe de Swing ha tancat les activitats d’aquesta tardor del programa Fem Dansa a Tremp. Unes activitats que han gaudit de força assistència i que a més del públic general també n’ha pogut gaudir els infants que per primer any cursen les diferents disciplines de dansa a Tremp.

Precisament la darrera activitat, la classe de Swing, ha comptat amb molta afluència de participants que, de la mà de Lleida Swing, han pogut gaudir a l’Espai cultural La Lira de Tremp d’una classe d’aquest tipus de ball i després posar a prova el que han après amb una jornada de ball amb música en directe.
Tremp participa al programa Fem Dansa des dels seus inicis amb la voluntat de difondre la cultura de la dansa entre la població i aproximar-los els espectacles.

Parlen al vídeo: MARIA PILAR CASES, REGIDORA CULTURA TREMP