Els Mossos d'Esquadra han detingut la matinada de dilluns tres homes, un de 20 anys, de nacionalitat portuguesa i veí de Puigcerdà, i dos menors d'edat, com a presumptes autors de dos delictes d'homicidi en grau de temptativa i un delicte lleu de danys.
Els fets van ocórrer passades les dues de la matinada de dilluns durant una baralla a l'Avinguda Catalunya de Puigcerdà (Cerdanya). En arribar, els Mossos i la Policia Local van trobar dues persones ferides per arma blanca. Després d'atendre les víctimes, els agents van comprovar que els presumptes autors dels fets ja havien marxat de la zona i es trobaven en un domicili del carrer Baixada de Cal Puigbó de la mateixa població. En arribar al lloc van localitzar l'implicat major d'edat i, posteriorment, els dos menors que es trobaven amagats a l'interior del pis.
Un dels ferits, de caràcter lleu, va ser atès a l'Hospital de Cerdanya, mentre que l'altre va ser intervingut al mateix centre sanitari i traslladat en estat greu a l'hospital Vall d'Hebron de Barcelona.
Els Mossos van detenir els nois com a presumptes autors de dos delictes de temptativa d'homicidi i danys lleus. Un dels menors va quedar en llibertat el mateix dilluns després de declarar a la comissaria i l'altre menor ha passat aquest dimarts a disposició judicial davant la Fiscalia de Menors. El detingut major d'edat també ha passat a disposició judicial davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Puigcerdà.