Sort ha acollit la segona jornada de Networking del Pallars Sobirà. Una jornada que posa en contacte empresaris que busquen treballadors i joves que busquen feina i que s’ha repetit després de l’èxit que va tenir la que es va dur a terme a la primavera.

En aquest cas les empreses del Pallars Sobirà busquen gent per cobrir llocs de treball de cara a la temporada d’hivern i estan relacionats bàsicament amb el sector serveis, més concretament el sector restauració i hostaleria i activitats de neu. I moltes han repetit de l’edició anterior.

En total han presentat ofertes de feina unes 17 empreses, 12 de les quals presencialment, i en total sumen 43 vacants, de manera que això deixa palès també que el territori ofereix possibilitats de feina. Pel que fa als candidats, se n’han presentat 34 des 51 inicials, alguns dels quals han renunciat perquè ja havien trobat feina. Tant a les empreses com als candidats, a banda de la ronda d’entrevistes, se’ls ha ofert una formació específica per donar-los pautes i recursos per desenvolupar els seus respectius rols.

Parlen al vídeo: PERE BÁSCONES, REGIDOR COMUNICACIÓ SORT - ARAM LÓPEZ, TÈCNIC JOVENTUT PALLARS SOBIRÀ