Ja han començat les obres de construcció del nou centre de serveis que acollirà totes les brigades municipals de la Seu d’Urgell. Aquest nou equipament s’ubicarà a la parcel·la situada a l’interior d’illa entre l’avinguda del Salòria i el carrer de l’Orri. Constarà d’una planta soterrada i una planta baixa, amb un total de 2.800 m2.
La planta baixa es destinarà a acollir el mòdul de serveis i vestidors, així com les brigades municipals d’obres, aigua i electricitat. El seu accés serà per l’avinguda del Salòria. Pel que fa a la planta del soterrani, aquesta acollirà un garatge per als vehicles que retiri la grua municipal, i el servei de neteja viària i la brigada del servei de parcs i jardins. La porta d’accés d’aquesta planta es farà pel carrer de l’Orri. El nou centre logístic municipal quedarà separat dels edificis que envolten aquesta parcel·la i el teulat no tindrà impacte visual per als veïns que viuen a la zona. Les obres tenen una durada aproximada de 6 mesos i el cost de l’equipament és de 1.700.655 euros.