El procés per instal·lar calderes de biomassa a diversos equipaments públics de l’Alt Urgell començarà a principis de l’any que ve. El primer ajuntament que ho farà serà el de la Seu d’Urgell, que n’instal·larà una per donar servei de calefacció i aigua calenta al Centre Cultural les Monges i a l’escola Pau Claris. Tot plegat es podrà fer gràcies a les ajudes europees del programa Forest4local.

Des del Consell Comarcal s’ha recordat que el projecte permet als ajuntaments participants equipar-se amb calderes de biomassa amb uns costos molt baixos.

El 80% dels diners destinats a aquest projecte anirà a la comarca de l’Alt Urgell, i és que són prop de mitja dotzena els ajuntaments que s’hi han adherit i que, per tant, adquiriran calderes de biomassa per als seus equipaments públics.

Parlen al vídeo: JESÚS FIERRO, PRESIDENT CONSELL COMARCAL ALT URGELL