Rialp ha homenatjat aquest dissabte al vespre al musicòleg Artur Blasco per la seva llarga trajectòria en la recuperació i recopilació de la música tradicional i popular de Catalunya. Ja que ha estat un actiu molt important del Festival de la Música de Rialp que enguany ha celebrat la divuitena edició.

L’Associació del Festival de Música de Rialp és una entitat que divulga la cultura musical arreu de la comarca del Pallars Sobirà i la música amb acordió és un dels seus punts centrals.

Rialp ha volgut retre homenatge a Artur Blasco com a ambaixador de la cultura pirinenca, ja que gràcies a ell no només es divulga la cultura musical i tradicional del Pirineu sinó que el seu recull preserva aquesta riquesa perquè les generacions futures en puguin gaudir i no es perdi.

Parlen al vídeo: GERARD SABARICH, ACALDE DE RIALP