Organyà ha acollit aquest cap de setmana la Fira de Sant Andreu, que ha comptat amb l’assistència de prop de 4.000 persones. En total s’hi han aplegat 80 parades d’artesania i multisectorials i més de mitja dotzena de tallers d’oficis tradicionals. A banda, s’ha celebrat la segona mostra d’embotits artesans, amb la qual l’Ajuntament vol mirar de diferenciar la fira de la resta de certàmens que es fan en aquesta època de l’any.

La fira de Sant Andreu d’Organyà data de l’any 1.200 i l’objectiu de l’Ajuntament és aconseguir que pervisqui en el temps.

A banda de les parades i els embotits, un any més la fira ha comptat amb la tradicional mostra de bestiar. Enguany, justament en aquesta zona s’hi ha fet un acte d’homenatge a Benito Simón, de cal Fortó.

Parlen al vídeo: CELESTÍ VILÀ, ALCALDE D’ORGANYÀ