L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha programat 56 activitats de cara a aquestes festes de Nadal, emmarcades sota el paraigues del Món Màgic de les Muntanyes, que enguany arriba a la quinzena edició. Tal com s’ha donat a conèixer aquest dilluns, enguany s’han programat 6 activitats més que l’any passat i s’han incorporat dues novetats destacades.

Aquesta darrera, doncs, ja es podrà veure aquest dissabte amb l’encesa de les llums nadalenques, i s’ha demanat la complicitat de comerciants i restauradors. A banda, pel dia de l’encesa també s’ha programat un mapping adaptat a la història del Tió de la Freita.

Entre les activitats es mantenen els mercats de Nadal, la ruta dels tions màgics, els parcs de Nadal, el cant de la Sibil·la o la cursa de Sant Silvestre.

Parlen al vídeo: ALBERT BATALLA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL - MIREIA FONT, TINENT ALCALDE PROMOCIÓ ECONÒMICA - ALBERT GALINDO, DIRECTOR CULTURA LA SEU