El departament d’agricultura, ramaderia, pesca i alimentació posa en valor la carn de caça a l’Alta Ribagorça a través d’unes jornades sobre els seus usos a la cuina. A més el seu aprofitament pot generar ingressos tan directes com indirectes, ja que és una forma de preservació del territori però també una riquesa de la gastronomia de la zona.

Durant la jornada, a banda de les ponències teòriques explicant tan els valor alimentari com pel territori d’aquest tipus de carn, s’ha cuinat diferents plats per poder veure la riquesa gastronòmica que ofereixen.

L’aprofitament de la carn de caça és imprescindible per dignificar la peça de caça. Però també per controlar la quantitat de fauna cinegètica que actualment hi ha al territori i que provoca força problemes.

Parlen al vídeo: JOSE ANTONIO TROGUET, ALCALDE DEL PONT DE SUERT - SANTIAGO LAVIN, CATEDRÀTIC DE LA UAB