El CG Puigcerdà no ha pogut plantar cara al líder i ha caigut a la seva pista per 11 a 2. Els ceretans s'han enfrontat al Txuri Urdin amb forces baixes, la més destacada la del porter Grinfogels, que es perdrà la resta de la temporada per una lesió a l'esquena.
La primera meitat del partit ha estat més igualada però ja en la segona, els bascos, clars favorits a revalidar els títols de lliga i copa, han aconseguit distanciar-se en el marcador. La diferència de gols ha pesat en la mentalitat del Puigcerdà, que ha baixat força la intensitat i el ritme de joc fins a rebre una contundent derrota.
Els porters reserva Wehsthof i González s'han repartit els minuts durant el partit i els gols encaixats. Els dos han fet un bon paper tot i no tenir el mateix nivell que el porter rival.
Des del club ceretà han informat que està a l'espera de tancar el fitxatge d'un nou porter que substitueixi a Grinfogels.
Després de l'11a jornada de lliga, el Puigcerdà continua segon amb 12 punts. El Txuri Urdin es distancia amb 24 punts, mentre que empatats a 8 punts es troben el CH Jaca i el Majadahonda. El Barça, ara és cuer amb 7 punts.
El CG Puigcerdà descansa aquest cap de setmana i el proper rebrà el Jaca.