Puigcerdà inaugurarà aquest dissabte la nova maquinària de la pista de gel del Poliesportiu. Després de renovar-ne la meitat fa dos anys, ara l'ajuntament ha acabat de substituir la segona part dels compressors. L'equip de govern ha explicat que era una actuació molt necessària pel bon funcionament de l’equipament esportiu i ha recordat que es tracta d’una pista de segona mà adquirida els anys 80.

La nova maquinària també servirà per fabricar el gel de les futures pistes de cúrling que es crearan al nou centre Cívic i Esportiu que s’aixecarà a tocar de la zona esportiva actual.
La renovació de la maquinària ha tingut un cost de 360 mil euros finançats per l’Ajuntament, el Club Poliesportiu i la Generalitat de Catalunya.
L’actuació s’emmarca dins un projecte global de renovació de la pista de gel que es va executant per fases i que compta amb un pressupost d'uns 2 milions d’euros. Les properes fases seran renovar la tanca perimetral de la pista i millorar la coberta i la il·luminació del pavelló.
Així doncs, la inauguració de la nova maquinària tindrà lloc aquest dissabte a les 11h del matí.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ