Després d'un cap de setmana de descans, el CG Puigcerdà viatjarà aquest dissabte a la pista del líder, el Txuri Urdin. Serà un partit complicat per als ceretans, que s'enfrontaran a un equip molt complet i lluitador que ha guanyat les darreres lligues. Malgrat això, els grocs i negres, que són segons a la classificació gràcies a les darreres victòries, intentaran posar les coses difícils als bascos.
El tècnic Salva Barnola no podrà comptar amb Morer, Muñoz i és dubte Piñar. La baixa més destacada però, és la del porter Grifogels, que degut a una lesió important a l'esquena no podrà continuar jugant aquesta temporada. El substituirà el fins ara porter suplent Westhoff , habitual als darrers tres anys i també es comptarà amb el porter U20 Egoitz com a suplent. Des del club han explicat que estan buscant un nou porter per la resta de la temporada.
Abans de l'11 jornada de la lliga, el Txuri Urdin es manté a la primera posició amb 18 punts, el Puigcerdà el segueix amb 12, el CH Jaca és tercer amb 8 i el FC Barcelona segueix quart amb 6 punts. Tanca la classificació el Majadahonda amb només 3 punts.