El consell comarcal de l’Alta Ribagorça ja està repartint als restaurants que participen al projecte Carns de la Ribagorça el material de promoció per tal de donar a conèixer i incentivar el consum de carn de vedella i corder de la comarca. Se’ls lliura uns mostradors individuals amb targetes per les taules, díptics informatius i material infantil. Ja hi ha 7 restaurants que s’han mostrat interessats en el projecte.

Els restaurants que formen part del projecte ofereixen als seus clients tant plats tradicionals com de nova creació elaborats amb carn que prové dels ramats del l’Alta Ribagorça i que treballen també amb l’escorxador de la comarca.

El projecte Carns de la Ribagorça va començar l’any 2017 i després de tenir una molt bona acollida a les carnisseries de la comarca, s’ha fet extensiu als restaurants. La idea del projecte, impulsat pel consell comarcal, és tancar el cercle agafant a tots els agents del territori implicats, des del ramader, passant per l’escorxador, la carnisseria i finalment el restaurant.

Parlen al vídeo: ELISABET FARRERO, RESTAURANT EL VENTADOR