L'estació de La Molina iniciarà la temporada aquest cap de setmana. En un comunicat, l'estació de FGC ha confirmat l'obertura parcial del complex. De fet, serà un tast de neu dirigit als esquiadors més fidels de l'estació que podran fer les primeres baixades a la pista de Dues Estacions a la zona de La Tosa amb el Telecabina i el Teleesquí de Set Fonts, remuntadors que hi donaran accés. El preu especial del forfet serà de 10€.

Alhora, totes aquelles persones que desitgin viure de prop la neu, podran gaudir de la resta d’activitats que proposa l’estació per a aquest cap de setmana. Des del passeig panoràmic amb telecabina, als recorreguts d’habilitat al Parc d'aventura als arbres o amb Segway o també les  excursions amb raquetes, entre d’altres. 

Mentrestant, amb el sistema de producció de neu de cultiu a ple rendiment, els tècnics de pistes estan treballant de valent per poder condicionar les pistes i oferir el millor servei de cara a l’obertura oficial de l’estació, prevista per al cap de setmana de l’1 de desembre.
Entre les novetats d'aquesta temporada hi ha l'aposta per a la venda en línia de forfets recarregables per evitar cues. L’estació, a més, proposa avantatges amb el forfet RECarnet, on un dia d’esquí surt de franc, durant la promoció 4x3.
Per altra banda, l'estació de La Molina ha estat reconeguda als II Premis Nacionals dels Esports de Neu amb el premi a l’estació de muntanya amb major implicació esportiva de la temporada passada, per l’organització de la copa del món de l’Snowboard Cross que recordem va tenir lloc al passat mes de març. Aquest premis, organitzats per la RFEDI-Spainsnow, han servit per retre homenatge al sector i als seus integrants, des d'esportistes fins a estacions, federacions, clubs, institucions, marques o premsa especialitzada.