L’Oficina Jove de l’Alt Urgell ha atès més de 83.000 consultes des del 2011, que va ser l’any en què es van començar a comptabilitzar. Així s’ha donat a conèixer aquest dimecres al matí durant l’acte central del desè aniversari de l’equipament, que es va obrir el 2008. Alguns dels serveis que han rebut més consultes han estat els de Treball, Formació, Habitatge, Mobilitat Internacional o Salut.

L’oficina es va impulsar de forma conjunta des del Consell Comarcal, l’Ajuntament de la Seu i la Generalitat i, juntament amb la del Montsià, va suposar un exemple que s’ha anat seguint després arreu de Catalunya.

A banda dels serveis oferts, també s’ha destacat les nombroses activitats que s’han realitzat des de l’oficina, com els workshops ocupacionals, les campanyes contra les agressions sexuals o els intercanvis internacionals.

Parlen al vídeo: SÍLVIA ISCLA, REGIDORA JOVENTUT LA SEU D’URGELL - RICARD PÉREZ, CONSELLER COMARCAL JOVENTUT - ESPERANÇA CASAS, COORDINADORA TERRITORIAL JOVENTUT