La Fundació Adis de Puigcerdà, entitat que treballa per a la integració de les persones amb diversitat funcional, obrirà ben aviat una agrobotiga. La fundació i l'Associació Agroalimentària de Cerdanya han arribat a un acord per tirar endavant aquest projecte que permetrà inserir laboralment diversos usuaris de l'entitat. Es tracta d'una iniciativa que beneficiarà totes les parts.

L'agrobotiga, que ja té nom 'Aproxima't', es situarà en un local proper al nucli històric i comercial de Puigcerdà, a tocar de la plaça del Call. Des de la fundació han explicat que esperen el projecte, dels més importants que engegara properament, sigui una realitat al 2019. Primer, però, cal adequar l'espai i fer-lo accessible a tothom.
Abans de l'obertura de l'agrobotiga, la fundació Adis i l'Associació de productors agroalimentaris ja s'han posat a treballar conjuntament. De cares a Nadal, estan preparant unes paneres amb productes km0.

Totes aquestes iniciatives laborals s'emmarquen dins el programa 'Incorpora'm', que va engegar l'entitat l'any 2016 amb l'objectiu de facilitar la integració laboral de les persones amb diversitat funcional, ja sigui inserint-les en empreses ordinàries o bé creant nous llocs de treball. Entre aquests projectes, hi ha la distribució de publicitat, el servei d'econeteja, l'elaboració de bosses de paper fetes a mà o les paneres de productes km 0, a més de la futura agrobotiga.

Parlen al vídeo: ESTER DALMAU, COORDINADORA PROJECTE INCORPORA'M