La Seu d’Urgell ha acollit aquest dimarts al vespre la segona edició del Networking “Arrela’t a l’Alt Urgell”. La jornada ha posat en contacte a persones joves qualificades i emprenedors amb empreses del territori. L’objectiu final de la iniciativa, impulsada en el marc dels projectes de cooperació Leader Odisseu i Cowocat Rural és fomentar el retorn o el manteniment d’aquest col·lectiu a la comarca, tot oferint-los eines per poder-se desenvolupar laboralment.

Justament, en una de les xerrades dela jornada s’ha destacat que el coworking és cada cop més una bona eina per poder treballar des del territori.

Durant la jornada també s’ha presentat l’apliació Qfem la Seu i, posteriorment, els participants han pogut mantenir reunions i intercanviar propostes de col·laboració amb altres emprenedors o empreses.

Parlen al vídeo: MIREIA FONT, GERENT CONSORCI GAL ALT URGELL-CERDANYA - ALBERT BOSCH, CONFERENCIANT