Ja han començat els treballs de remodelació de la plaça dels Bombers de Puigcerdà, situada a tocar de la plaça de l’Alguer. Els treballs serviran per solucionar els greus problemes d'impermeabilitat que té actualment la plaça, ja que quan plou o neva l'aigua es filtra i afecta els garatges de sota, on recordem hi ha un aparcament municipal.

La plaça dels Bombers connecta la zona de l’ascensor de la plaça Portal d’en Calva, el Museu Cerdà o l’INS Pere Borrell amb el nucli comercial. A més, hi ha alguns negocis com ara un centre esportiu o una acadèmia d’idiomes.
El cost de l’actuació, que s'emmarca dins el Pla de Millora de la Qualitat Urbana, serà d'uns 47.000 euros, que finançarà íntegrament el consistori. Es preveu que els treballs, que han estat adjudicats a l'empresa Munt Pirinaica, finalitzin en les properes setmanes, just abans de l'arribada de l'hivern.
Per altra banda, la propera primavera el consistori té previst executar una altra obra complementària als treballs de la placeta dels Bombers En aquest cas es renovarà el paviment de la plaça de l’Alguer, que també presenta problemes d'impermeabilitat.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ