Il·lusió i escepticisme són les reaccions que més ha detectat Esquerra Republicana en relació a la celebració d’uns Jocs Olímpics d’Hiven al Pirineu. Així ho ha copsat en les trobades que està mantenint aquests dies amb la ciutadania de les sis comarques de l’Alt Pirineu i Aran. Una de les opinions més exteses és que la millora de les infrastructures viàries i ferroviàries no es pot supeditar a la celebració d’aquests jocs.

L’objectiu d’aquestes trobades és conèixer l’opinió dels pirinencs per, després, decidir el posicionament de la regional d’Equerra a l’Alt Pirineu i Aran respecte al projecte olímpic.

De moment ja s’han fet reunions a Vielha, Barruera, Alp i la Seu d’Urgell i el cap de setmana que ve es faran les dues darreres a Tremp i a Sort.

Parlen al vídeo: FRANCESC VIAPLANA, PRESIDENT ERC ALT PIRINEU I ARAN