Coincidint amb la festa de Sant Climent de Talltorta d'aquest diumenge 25 de novembre, l'ajuntament de Bolvir ha programat, a la una del migdia, una missa a l'església de la població, que presidirà l'arquebisbe i copríncep d'Andorra, Joan Enric Vives.
Com hem dit, la cerimònia tindrà lloc a l'església de Talltorta, que enguany celebra els seu tricentenari. Un dels principals atractius d'aquest temple, declarat Bé Cultural d’interès Nacional, són les les pintures del seu interior que daten del segle XVIII i que darrerament han estat completament restaurades. Cobreixen la volta de l’església amb representacions d’escenes del Nou Testament, motius florals i arquitectònics.
Després de la missa, tindrà lloc un dinar en honor a la gent gran de Bolvir i seguidament hi haurà un espectacle. Aquells que vulguin assistir-hi hauran de fer la reserva a l'ajuntament.