L’equip de l’escola Albert Vives de la Seu d’Urgell ha acabat entre els cent primers a la final de la World Robotic Olympiad, celebrada aquests darrers dies a Tailàndia. Els organitzadors de la prova només han fet públics els primers 8 classificats, de manera que no se sap en quina posició exacta han quedat els pirinencs. Tot i això, els Shark-IFA han marxat de la competició satisfets i molt impressionats del nivell dels equips de Malàisia, la Xina i la Índia, que han estat els primers classificats. L’equip, format per Pau Fàbrega, Joel Obiols i Arnau Vidal, i l’entrenadora i professora Mireia Alba, va posar en marxa una campanya de micromecenatge per poder-se pagar el viatge a aquesta final, i va aconseguir fons per costejar-ne una bona part. Ara, els integrants de l’equip i els familiars que s’han desplaçat a la competició aprofitaran per fer uns dies de turisme a Tailàndia.