L’Oficina Jove de l’Alt Urgell commemorarà al llarg d’aquesta setmana el desè aniversari. L’equipament es va obrir el novembre del 2008 a les instal·lacions de l’Escorxador, amb l’objectiu d’oferir un servei integral a les necessitats dels joves de la Seu d’Urgell i l’Alt Urgell. Una dècada després, els responsables de joventut comarcals i municipals n’han fet un balanç molt positiu.

Per tal de commemorar aquesta dècada de vida, aquest dilluns començarà una mostra d’art efímer distribuïda per diversos punts de la ciutat i titulada “10 anys, 10 imatges”. A més, entre dimarts i dijous es realitzaran diversos tallers als centres educatius. També es podrà visitar l’exposició de cartells “10 anys d’OJAU” a Sant Domènec.

L’Oficina Jove ofereix atenció en àmbits com el treball, la salut, la sexualitat o la mobilitat internacional, entre d’altres.

Parlen al vídeo: RICARD PÉREZ, CONSELLER COMARCAL DE JOVENTUT