Més de 80 dones han participat a l’onzena jornada comarcal de Dones de l’Alta Ribagorça. Una jornada plena d’activitats i que vol ser un punt de trobada i intercanvi d’experiències entre les dones de la comarca. Enguany s’ha celebrat a Vilaller, ja que sempre itinera per diferents pobles.

La jornada ha comptat amb moltes activitats diverses i amb la presència de Núria Balada, directora de l’Institut Català de les Dones, que ha reivindicat el paper de la dona al mon rural i en el desenvolupament de l’economia, moltes vegades oblidat.

Durant l’acte s’ha fet una entrevista a l’economista Lourdes Beneria, filla de la Vall de Boí, la qual ha anunciat que cedirà els seus escrits a la Biblioteca del Pont de Suert per tal que puguin ser consultats.

Parlen al vídeo: MARIA JOSÉ ERTA, ALCALDESSA DE VILALLER - JOSEP LLUIS FARRERO, PRESIDENT CC ALTA RIBAGORÇA - NÚRIA BALADA, DIRECTORA INSTITUT CATALÀ DE LES DONES