L’Escola de Música de la Seu d’Urgell compleix 20 i ho celebrarà amb 20 activitats al llarg dels propers mesos. Tal com s’ha donat a conèixer aquest dilluns en roda de premsa, la majoria seran al carrer. L’objectiu serà donar a conèixer més els ensenyaments musicals i consolidar el centre a nivell social i cultural.

Per la seva banda, l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, ha remarcat que aquests 20 anys de l’Escola Municipal de Música de la Seu, suposen “20 anys de formació, d’èxit i d’acumular cultura musical al municipi”.

Algunes de les activitats més destacades d’aquest 20è aniversari són els concerts de Nadal, el concert de l’Orquestra Simfònica, la setmana cultural de l’escola, les caramelles infantils o la festa final de curs, entre d’altres.

Parlen al vídeo: SÒNIA LANAU, DIRECTOA ESCOLA DE MÚSICA - ALBERT BATALLA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL