Aquest dissabte els nens i nenes van poder gaudir, malgrat el temps, d’un dia de circ. Els carrers de Talarn es van omplir de jocs, de màgia, de malabars i d’equilibris i a banda dels espectacles, ells mateixos van poder provar trucs i instruments que s’utilitzen al mon del circ.

Durant la jornada també es va poder gaudir de la trobada de puntaires i una exposició de patchwork. I per complementar el dia hi va haver exhibició dels castellers Malfargats del Pallars, berenar popular i un espectacle de foc i llums.
En aquesta edició de la fira del circ de Sant Martí de Talarn també és la primera vegada que s’aposta per convidar-hi les escoles en horari lectiu, ja que el lleure és una forma més d’aprendre. I per tancar el cap de setmana el diumenge es va fer una caminada popular i visita al Pou de Gel de Talarn.

Parlen al vídeo: ÀLEX GARCIA, TINENT ALCALDE TALARN - EDUAR MUNTADA, ACTOR I PROMOTOR DE LA FIRA DEL CIRC