Albert Batalla serà a partir de l’1 de desembre el secretari general de l’Associació Catalana de Municipis, l’ACM. Substituirà així a Marc Pifarré, que abandona el càrrec per motius laborals. Batalla ha rebut la confiança de l’actual president de l’entitat municipalista, David Saldoni, i fins al juny, quan acabarà el mandat municipal, compaginarà aquesta tasca amb l’alcaldia de la Seu d’Urgell.

En aquest sentit, Batalla ha destacat que la seva llarga experiència en el món local serà un actiu a l’hora d’encarar aquesta feina a l’ACM.

Batalla accedeix a l’ACM com a càrrec de confiança de l’actual president. Per tant, la seva continuïtat passades les eleccions municipals dependrà en bona mesura de la configuració política que en sorgeixi.

Parlen al vídeo: ALBERT BATALLA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL