El Departament de Territori i Sostenibilitat reforçarà l’oferta de transport públic a la Seu d’Urgell a partir d’aquest diumenge 18 de novembre. Ho farà amb dues noves expedicions que milloraran la comunicació de la capital de l’Alt Urgell amb la ciutat de Lleida per atendre, principalment, la demanda detectada de mobilitat d’universitaris. Concretament, s’incorporarà una nova expedició els diumenges amb sortida de la Seu a dos quarts de vuit del vespre i arribada a l’estació d’autobusos de Lleida a les dos quarts i cinc minuts de deu. Així mateix, hi haurà una tornada des de Lleida amb sortida a tres quarts de deu del vespre i arribada a la Seu d’Urgell deu minuts abans de la mitjanit. Aquesta va ser iuna de les peticions que es va fer durant el darrer Consell Municipal d’Adolescents. També es va demanar que s’establís un servei de transport públic entre Vic i Girona per facilitar el desplaçament d’estudiants universitaris cap a aquestes ciutats, però de moment no s’ha aconseguit.