Bellver de Cerdanya encara aquests dies la recta final de les obres a la plaça Sant Roc, un dels principals accessos a la zona comercial i de restauració de la població. La remodelació integral de la plaça ha consistit en ordenar la circulació de vehicles en aquest espai i ampliar la zona destinada als vianants.
Amb aquesta actuació s'ha reduït el nombre de places d'aparcament. El consistori, però, preveu crear una nova bossa d’aparcament a pocs metres d’aquesta zona per tal que els conductors puguin aparcar el seus vehicles molt a prop del nucli urbà i comercial.
El projecte també ha contemplat una millora de la carretera LP 4033, l'Avinguda Pere Sicart, des del pont del Segre fins a l'enllaç amb l'eix del Llobregat a Baltarga. En aquest vial, un dels més transitats del municipi, s'ha renovat la xarxa d’aigua i la d’enllumenat públic i també s'han refet les voreres i renovat el paviment.
L'actuació la porta a terme la Diputació de Lleida i l'ajuntament de Bellver i compta amb un pressupost de 500.000 euros, 400.000 dels quals els aportarà l'ens provincial i la resta el consistori.
Tot i que els treballs van començar a la primavera i en un inici havien d'enllestir-se a l'estiu, finalment acabaran en les properes setmanes, just abans del començament de la temporada turística d'hivern i l'arribada del fred.