Aquest divendres més de 200 infants dels centres escolars del Pallars Jussà han gaudit d’un dia d’activitats de circ a la Fira del Circ de Sant Martí de Talarn. La fira ja compta amb sis edicions però enguany és la primera on s’avança l’estrena un dia abans per fer-ho coincidir amb horari lectiu dels nens i nenes i que aprenguin tot jugant.

El plat de la fira però serà el dissabte, que està obert a tothom i on els nens i nenes gaudiran d’espectacles de circ en diferent format i d’activitats molt participatives que incentivin la seva imaginació i la cultura del joc infantil.

Des del consell comarcal del Pallars Jussà s’ha ajudat a cofinançar el servei de transport per tal que els infants poguessin passar el dia a Talarn i el cost per les famílies fos molt baix. I la fira també compta amb una ajuda de 3000 euros de la Diputació de Lleida per tal d’ajudar a finançar els espectacles. També s’ha comptat amb el suport de l’Oficina jove del Pallars Jussà i el Centre de recursos pedagògics.

Parlen al vídeo: SERAFÍ CADENA, TÈCNIC DINAMO TALARN - INÉS MORÉ, ALCALDESSA DE TALARN