Els Mossos d’Esquadra han detingut la matinada d’aquest passat dimecres a un home de 51 anys veí de la Seu d’Urgell com a presumte autor de quatre delictes relatius al trànsit per conduir sota els efectes de l’alcohol, negar-se a sotmetres a les proves d’alcoholèmia, conduir de manera temerària i fer-ho sense permís per la pèrdua de punts. A més, també se li atribuexi un delicte d’atemptat als agents de l’autoritat i un delicte de danys. Els fets han tingut lloc al costat del Parc del Segre, quan els agents que estaven inspeccionant a un vehicle, han vist com s’apropava un turisme fent ziga-zagues, amb una roda davantera destrossada i sense pneumàtic. Quan l’han intentat aturar, el conductor els ha intentat envestir i en la posterior persecució fins i tot ha provat de fer fora de la via a un cotxe patrulla, tot envestint-lo pel lateral. Finalment, l’han pogut aturar al carrer dels Baixos de Calvinyà, on l’han hagut de reduir a la força, ja que l’home es resistia activament a la detenció. Posteriorment, ha estat traslladat a l’hospital de la Seu en un clar estat d’embriaguesa, i allà ha agredit a un agent a la cara. Pel que fa al cotxe que conduïa, aquest tenia el pany manipulat i a l’interior hi havia tot de material que fa pensar als Mossos que es podrien utilitzar per fer robatoris amb força.
El detingut té nombrosos antecedents i es creu que hauria pogut robar el cotxe.