Aquest és el darrer cap de setmana d’aquest any per gaudir de les activitats del festival gastronòmic Cordevi impulsat des del programa Al teu gust Aliments del Pallars de l’Ajuntament de Tremp i que pretén complementar amb un toc gastronòmic kilòmetre 0 les fires de tardor del Pallars Jussà.

Les activitats, que van començar a principis d’octubre amb la fira ramadera de La Pobleta de Bellveí, han tingut molt bona acollida i han gaudit de força assistència, des de demostracions d’oficis, a àpats populars i a tastos i activitats més festives, així com sortides al bosc i activitats culturals.

Aquest cap de setmana doncs, aprofitant la fira del circ de Sant Martí a Talarn, s’oferirà un dinar popular a base de corder i una sortida al Pou de Gel de Talarn amb degustació de cabrit i vins de la zona.

Parlen al vídeo: ANNA RITZ, REGIDORA PROMOCIÓ LOCAL TREMP