L’embotit artesà serà, per segon any consecutiu, el principal al·licient de la fira de Sant Andreu d’Organyà. Aquesta tindrà lloc el cap de setmana del 24 i el 25 de novembre, i des de l’Ajuntament s’ha apostat per mantenir la mostra d’embotits introduida l’any passat per mirar de diferenciar-se d’altres fires.

Des de l’Ajuntament confien poder atreure a un nombre d’artesans de l’embotit similar o superior a l’any passat, però de moment encara no està clar que es pugui aconseguir.

Enguany una part de la fira es reubicarà, i totes les parades multiproducte s’ubicaran a la plaça de les Homilies, de manera que s’alliberarà el carrer Santa Maria per dedicar-lo a maquinària. Mentrestant, l’artesania seguirà estant al carrer Major i els embotits a la plaça de l’Església. La fira també comptarà amb tallers d’artesania i la tradicional mostra ramadera.

Parlen al vídeo: CELESTÍ VILÀ, ALCALDE D’ORGANYÀ