Els Mossos d'Esquadra han denunciat penalment una dona, de 52 anys, de nacionalitat espanyola i veïna de Puigcerdà, com a presumpta autora d'un delicte d'estafa i apropiació indeguda. La investigació es va iniciar després de tenir coneixement que la propietària d'una agència de viatges de Puigcerdà podria aprofitar les dades de la targeta de crèdit d'un client per efectuar altres compres alienes a la gestió del viatge.
La policia va constatar que, a banda de les despeses pròpies del viatge contractat, la propietària de l'agència s'hauria apropiat d'uns 4.000 euros a càrrec del client, per tal de fer diversos pagaments de l'agència aliens al servei contractat i sense consentiment del titular de la targeta de crèdit.
Es dona la circumstància que la dona investigada ja va estar detinguda el passat mes d'octubre per fets similars. En aquella ocasió, va estafar més de 20.000 euros a diversos clients de la mateixa agència.
La investigació continua oberta i no es descarta que hagi més persones afectades per aquest tipus d'estafa.
La dona denunciada haurà de comparèixer davant del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Puigcerdà quan sigui requerida.
Els Mossos d'Esquadra recomanen que quan es facin pagaments amb targetes de crèdit es revisi que els imports carregats al compte bancari coincideixin amb el valor de la transacció efectuada.