L’exposició L’Àvia feliç, ja ha viatjat fins a Tremp i es pot visitar aquests dies a la biblioteca pública Maria Barbal i a llibreria Singratalla. Es tracta de 37 il·lustracions de diferents poemes de Joana Raspall, cadascuna feta per un il·lustrador diferent i amb l’únic requisit d’homogeneïtat d’una paleta de colors concreta, i a partir d’allí cadascú ha deixat volar la imaginació. L’exposició ha tingut molt èxit durant la seva estada a Sort i ara es troba a Tremp i a més es complementa amb tallers per infants.

Es faran dos tallers de dibuixar poesia, un primer aquest dissabte a la tarda a la llibreria Singratalla i un altre el divendres 30 de novembre a la biblioteca Maria Barbal de Tremp.
Els poemes il·lustrats són dels reculls de poesia de Joana Raspall “Com el plomissol” i “Escaleta al vent”. L’exposició es pot visitar fins al 30 de novembre.

Parlen al vídeo: CINTA RAMOS, COORDINADORA EXPOSICIÓ A TREMP