El Museu Cerdà de Puigcerdà acull aquests dies l'exposició del moianès Josep Fonts. Es tracta d'una mostra d'alguns dels seus treballs elaborats amb diferents materials com el ferro o el ciment i seguint una gran varietat de tècniques artístiques. Una d'elles és el trencadís de pedres, tècnica utilitzada en aquests quadres de Laurel i Hardy, Charlot o Dalí.
La majoria de les peces són de gran format i estan inspirades en el poble d'origen de Fonts, Moià. Així, s'hi poden distingir reproduccions d'algunes façanes de la població com aquestes. També hi ha obres esculpides en pedra, com aquesta pesseta de grans dimensions.
Josep Fonts ha dedicat part de la seva trajectòria a fer reproduccions de grans monuments, com la Catedral del Mar, l'església de Moià, o el campanar de Santa Maria de Puigcerdà, una obra que va cedir a la vila i que actualment es troba exposada a l'entrada del Museu Cerdà.
Malgrat la previsió era tenir aquesta exposició fins a finals de mes, finalment l'equipament cultural ha optat per mantenir-la fins després de les festes nadalenques. Així, doncs, aquells que vulguin veure la mostra ho podran fer fins llavors a la primera planta del museu.