Unes 300 persones del Pallars Jussà gaudiran un any més de bonificacions a l’hora de la pràctica de l’esquí a les estacions gestionades per Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya al Pallars Sobirà. Es tracta del conveni que se signa cada any entre Ferrocarrils i el consell comarcal del Pallars Jussà mitjançant el qual es facilita serveis i productes relacionats amb la pràctica de l’esquí a les estacions de Portainé, Espot i Tavascan.
Aquests productes s’adrecen als infants escolaritzats i als veïns amb més de tres anys d’empadronament i compten amb bonificacions als preus dels forfets. Des del consell es destaca que la comarca té atraccions turístiques de proximitat com són les pistes d’esquí, i que és essencial garantir que la població pugui gaudir d’un servei de qualitat amb facilitats per accedir-hi.
La idea és promoure la pràctica dels esports d’hivern entre la població i afavorir l’afició als esports de neu.