L'estació d'esquí nòrdic de Guils Fontanera ja ha anunciat la seva data d'obertura. Serà el proper pont de la Puríssima sempre i quan les condicions ho permetin.
Des del complex han explicat que ja fa dies que s'està treballant per tenir-ho tot a punt el dia 6 de desembre i han recordat que, malgrat això, les estacions de nòrdic depenen de les innivacions naturals. Confien, però, que abans d'acabar aquest mes torni a nevar per poder així començar a preparar les pistes.
Pel que fa a les novetats d'aquesta temporada, els responsables de Guils Fontanera han fet treballs de condicionament en diferents pistes del complex, com les de La Llosa, Fontfreda o la Pleta, que permetran que aquestes acumulin més neu. A més, l'estació també ha renovat part del material de lloguer.
Des de Guils Fontanera han recordat també que fins aquest diumenge es poden comprar els forfets de temporada a preu promocionals.