Un mes després de l’inici de les obres al pont de Peramola, a la C14, la infrastructura presenta aquesta imatge. Ja s’han retirat les antigues baranes de la part sud i, de fet, el pont ha quedat reduit a poc més de l’amplada d’un carril. Justament aquests dies, els operaris estan col·locant ja el ciment sobre el qual s’instal·laran les noves contencions, que han de ser més robustes i segures que les que hi havia fins ara, per tal de poder subjectar als vehicles en cas que se surtin de la carretera. Recordem que feia anys que es reclamava un increment de la seguretat en aquets punt, ja que el risc de sortir de la via i caure al riu era molt elevat. Això va ser precisament el que va passar pocs dies abans que comencessin els treballs, quan un camioner va morir en precipitar-se pont avall. Els treballs encara s’allargaran un mes més, i obligaran a circular amb pas alternatiu.