Ja es pot visitar a la Biblioteca Maria Barbal de Tremp l’exposició de fotografies del concurs Paisatges del Passat. Precisament dissabte es lliurarà els premis de la quarta edició del concurs que ha comptat amb 67 obres presentades. Enguany el primer premi se l’ha endut la imatge Sant del Bosc, de Toni Sirera Moreno, i el premi científic ha caigut a Kike Herrero per La roca del Bolet. A més hi ha dos reconeixements més a les fotografies d’Eulàlia Goberna i Ivan Almirall.
Aquest premi es va crear l’any 2014 des de l’Ajuntament de Tremp amb la idea de posar en valor la riquesa geològica del Pallars Jussà i des de llavors ha comptat cada any amb una alta participació i amb fotografies de gran nivell que poc a poc van conformant un recull d’imatges d’arreu de la comarca.
Les fotografies d’aquesta edició de Paisatges del Passat es poden visitar a la biblioteca de Tremp fins al 9 de desembre.