L’Ajuntament de la Seu d’Urgell vol instal·lar una xarxa de wifi públic gratuït a diversos punts del municipi. Tal com s’ha donat a conèixer durant el ple d’aquest dilluns al vespre, s’ha presentat una sol·licitud per poder integrar-se al programa europeu Wifi4EU. Si s’aconsegueix entrar-hi es rebran 15.000 euros i, a més, es permetrà esquivar la legislació espanyola, que és molt restrictiva i només permet oferir wifi a velocitats molt baixes.

Tot plegat s’ha donat a conèixer després que Esquerra presentés una moció per tal que l’Ajuntament faci els passos necessaris per dotar de wifi públic el municipi. La moció s’ha aprovat, però sense el suport de l’equip de govern, que ho supedita a la possibilitat d’entrar al prorgrama Wifi4EU.

D’altra banda, també aquest dilluns l’Ajuntament de la Seu ha aprovat tornar a convocar les subvencions a entitats esportives. Ho ha fet després de set anys sense convocar-se.

En aquesta convocatòria, la subvenció serà de 10.000 euros.

Parlen al vídeo: ALBERT BATALLA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL - FRANCESC VIAPLANA, PORTAVEU ESQUERRA