El CG Puigcerdà s'ha emportat el derbi d'aquest dissabte davant la seva afició. De fet ha estat la primera victòria dels ceretans a casa. Marcador 8-3 i una nova victòria per als grocs i negres, que partit a partit van demostrant l'esforç i les ganes d'aconseguir bons resultats aquesta temporada.
La primera part de l'enfrontament ha estat molt moguda, amb un total de 7 gols i remuntada del FC Barcelona als dos gols inicials del Puigcerdà, obra de Muñoz i Tuohimaa. Novament l’equip local s’avançava al marcador amb Rivero però a la jugada següent el FC Barcelona aconseguia tornar a empatar. Al final del primer temps els ceretans es tornaven a posar per davant amb un gol del capità Tona.
Durant el segon període s'ha mantingut la intestat però ni els gols ni les ocasions han fluït de la mateixa manera.
El tercer període ha estat clau en la victòria local i tot just començar un greu error de la defensa barcelonina ha permès a Granell avançar de dos gols al seu equip. Tuohimaa,Tona i Rivero han aprofitat que el rival afluixava per marcar i sentenciar el derbi.
Amb aquesta victòria el CG Puigcerdà continua segon a la classificació amb 12 puntsi el Txuri Urdin es manté lider amb 18. Jaca és tercer amb 8, FC Barcelona quart amb 6 i tanca la classificació el SAD Majadahonda amb 3.
Aquest cap de setmana el CG Puigcerdà descansa i la següent viatjarà a Donostia per intentar donar la sorpresa a casa del líder.