Els empresaris de l’Alt Urgell han constatat que aquest 2018 l’economia de la comarca ha seguit creixent, tot i que de forma moderada. Així ho ha assegurat almenys la seva presidenta amb motiu de la Nit Empresarial, que per onzè any consecutiu ha aplegat a una nodrida representació del teixit econòmic de la comarca a Castellciutat.

Cada any, la Nit Empresarial compta amb la ponència d’un expert, i enguany ha anat a càrrec de la responsable de l’agència immobiliària Savills Aguirre Newman, Anna Gener. En la seva conferència, ha abordat els reptes que haurà d’afrontar el sector immobiliari per adaptar-se a la nova realitat global.

Un any més, la Nit Empresarial ha servit per lliurar els reconeixements a diverses empreses de la comarca per la seva tasca o trajectòria.

Parlen al vídeo: LAIA BLASI, PRESIDENTA AEAU - ANNA GENER, CEO SAVILLS AGUIRRE NEWMAN