La tradicional Fira del Cavall de Puigcerdà ha omplert la vila i la comarca durant tot el cap de setmana. El canvi de data no ha impedit que milers de visitants s'apropessin al recinte firal del polígon industrial per veure els prop de 900 caps de bestiar i presenciar el plat fort de la fira: el concurs de dissabte al matí.
L'ajuntament i les associacions de comerciants, restauradors i hotelers van decidir que la Fira del Cavall d'enguany tingués lloc uns dies més tard que de costum perquè no coincidís amb el pont de Tots Sants i així poder tenir dos caps de setmana de gran afluència turística. Doncs bé, des del consistori creuen que això s'ha aconseguit i aposten per mantenir el canvi de data en properes edicions.

Pel que fa a les novetats, l'ajuntament ha ampliat enguany l'espai destinat al concurs i preveu ampliar també el nombre de seients en un futur.

La fira de Puigcerdà també ha comptat amb un mercat multisectorial, amb unes 400 parades que s’han repartit des dels carrers del nucli urbà fins a l’entorn de l’estany.

Per altra banda i encara en el món del bestiar, aquest dissabte la vila acollirà l'11a edició del Concurs Nacional de Cavall Pirinenc Català, on hi participaran els guanyadors de les set comarques del Pirineu.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ