El ple de la Seu d’Urgell registrarà aquest proper dilluns un total de 4 mocions. D’una banda, el PDECAT, Esquerra i la CUP n’han presentat dues de conjuntes: una a favor de l’absolució dels presos polítics i l’altra sobre el suport a la resolució del Parlament
sobre la priorització de l'agenda social i la recuperació de la convivència. D’altra banda, Compromís per la Seu n’ha presentat una altra on demana que l’Ajuntament actui a la finca abandonada de Cal Gispert, i Esquerra una darrera relacionada amb la possibilitat d’habilitar zones de Wifi a la Seu i Castellciutat. Encara en relació amb el grup republicà, aquest ha emès un comunicat on ha denunciat que l’equip de govern no ha complert el compromís adquirit fa un any fruit d’una altra moció. En aquest cas es tracta de la demanda per millorar l’estat i la seguretat del camí de Ronda de la Seu. El grup considera que cal actuar-hi de forma urgent i ha exigit a l’equip de govern que ho faci. Finalment, i tornant al ple d’aquest proper dilluns, la CUP també ha presentat una pregunta sobre l’aplicació a la Seu de la llei d’Habitatge, especialment pel que fa a l’obligació per part de bancs i empreses de cedir aquells pisos que tinguin en desús.