El CG Puigcerdà rebrà aquest dissabte a l'altre equip català de la lliga nacional d'hoquei gel, el FC Barcelona. Els ceretans arriben a aquesta jornada amb bon estat de forma i amb optimisme, després d'emportar-se a casa els tres punts contra el Jaca. De moment, aquesta temporada el Puigcerdà encara no ha sumat cap victòria a casa i per això aquest derbi català serà una molt bona oportunitat per fer-ho.
El Barcelona és un equip molt disciplinat, lluitador i perillós en l´atac. A més, comptarà amb la incorporació d'un nou jugador americà en atac que intentarà posar les coses difícils als grocs i negres.
El tècnic Salva Barnola comptarà gairebé amb tota la plantilla i amb 4 línies de joc. Recupera una serie de jugadors que no van poder viatjar a Jaca com són Demitiers , Bastien Ton, Boronat i Jociles. Només serà baixa Leon Tona per motius personals.
Així doncs, l'enfrontament de dissabte serà una bona ocasió per allunyar-se dels rivals directes en la classificació i consolidar la segona posició. Des del club fan una crida a l'afició perquè vagi a la pista de gel a donar suport al seu equip.